Gebruik code 'WINTERSOLDEN' bij checkout. Korting wordt automatisch verrekend !

Veelgestelde vragen

Heb je iets gezien dat je mooi vindt, maar zit je nog met vragen die je eerst beantwoord wil zien? Misschien vind je hieronder wel het antwoord terug. Zo niet, aarzel dan zeker niet om een mailtje met je vraag te sturen naar info@lemonjune.be


Hoe houd ik mijn items het langste mooi? Wat zijn de wasvoorschriften ?

De items zullen niet meer krimpen in de was, gezien alle stoffen worden voorgewassen. Hierdoor is de grootste krimp er al uit. Je kan de kleding het beste wassen op 30°C. Ze mogen in de droogkast, maar de voorkeur gaat uit naar drogen aan de lucht. De meeste stoffen kunnen – met middelmatige stoom – gestreken worden, behalve de badstof en lichte Corduroy (rib) stoffen. Deze hoeven niet gestreken te worden ! 

Kan ik mijn bestelling retourneren als de maat niet goed is of als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

Ja, dat kan zeker. Het is natuurlijk jammer dat je een verkeerd maatje gekocht hebt of dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, maar artikels kunnen steeds omgeruild of geretourneerd (in originele en ongebruikte staat) worden binnen de 14 kalenderdagen na aankoop. Je vindt bij onze retourpolicy een retourformulier dat je dient in te vullen en toe te voegen aan je pakketje. Retourkosten zijn voor de koper. Het aankoopbedrag excl. verzendkosten wordt binnen de 7 dagen terug op je rekening gestort.

Hoeveel betaal ik om mijn pakje te laten verzenden?

De verzendkosten bedragen €5,70 per zending. Vanaf 100€ geniet je van gratis verzending.

Kan ik mijn bestelling ook komen afhalen?

Absoluut, na het invullen van je gegevens bij de checkout, krijg je de optie ‘afhalen’ indien je in één van de volgende gemeentes woont: 2880 – 9100 – 9111 – 9112 – 9120 – 9140 – 9150 – 9160 – 9170 – 9220 – 9250. Je wordt via mail of instagram gecontacteerd om een afhaalmoment af te spreken.

Hoe vallen de maatjes?

De pasvorm wordt bij elk product zo goed mogelijk omschreven. Over het algemeen vallen de items goed op maat, tenzij anders vermeld. Mocht je toch twijfelen, dan kan je me zeker ook een berichtje via Instagram (@lemonjune.be) of via mail (info@lemonjune.be) sturen en dan help ik je graag verder!

Komen er ook nog grotere maten (>7 jaar)?

Ja, we werken er aan om in de toekomst de maatjes uit te breiden naar grote maten (tot 10 of 12 jaar).

Hoe tailleren de kousen/kousenbroeken?

Dit hangt een beetje van het merkje af. De EWERS kousen/kousenbroeken tailleren groot. Hier kan je gerust een maatje kleiner van nemen. De COLLEGIEN kousen/kousenbroeken tailleren vrij goed op maat, dus daar neem je best de maat die je nodig hebt.

Hoe lang moet ik op mijn bestelling wachten?

De artikels die op voorraad zijn worden binnen de 2 werkdagen verstuurd, dus die heb je heel snel!

Soms werk ik ook met pre-orders (enkel via Instagram te pre orderen), en daar moet je rekenen op een levertermijn van max. 2 weken. 

Kan ik de collectie ook fysiek shoppen?

De collectie is standaard enkel online beschikbaar. Het is wel zo dat we af en toe op een Pop-Up marktje staan waar je ze dan fysiek kan shoppen. In de toekomst is het ook de bedoeling dat we in enkele winkelpunten te vinden zijn. Ik werk er ook aan om een agenda op de webshop in te bouwen zodat je hier kan zien op welke Pop-Up marktjes we aanwezig zullen zijn.

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen?

Ja, maar we verzenden vandaag de dag enkel binnen België en Nederland.

Hoe kan ik een kortingscode (in de vorm van een waardebon of cadeaubon) inruilen?

Dat is heel eenvoudig. Bij het uitchecken zie je de opties ‘waardebon’ of ‘cadeaubon’ ingeven. Afhankelijk of je een cadeaubon van iemand kreeg of een waardebon (korting) vul je dit in het gepaste balkje in, en de korting of het bedrag wordt automatisch van het totaalbedrag afgetrokken.

Ik plaatste een bestelling, maar kreeg geen bevestigingsmail. Is mijn bestelling goed doorgekomen?

Soms gebeurt het dat de bevestigingsmailtjes in je Spam terechtkomen. Ga daar zeker even kijken. Mocht je toch geen mailtje kunnen terugvinden, geef dan even een seintje en dan kijk ik dit voor jou na!