- NEW COLLECTION ONLINE -
Gratis verzending bij aankoop vanaf 100€ in BE!
Happy shopping 🤍

Over mij

Van Droom naar eigen label & webshop

Ik ben Manon, mama van Liv (5,5) en June (4) en creatieve ziel sinds jongsaf aan. Door mama te worden werd mijn creativiteit en interesse voor kindermode alleen maar groter, en begon het te kriebelen om daar iets meer mee te doen. 

Kleinschalig begon ik mijn eerste collecties uit te werken, en gaf mijn eigen label de naam Lemon June, verwijzend naar mijn jongste dochter.

Intussen een high end handgemaakt kinderlabel met unieke en duurzame collecties voor kindjes tot 12 jaar. Van tijdloze basics tot feestelijke outfits voor élke bijzondere gelegenheid. Naast de vaste collectie, kan je ook steeds voor outfits op maat bij mij terecht.

Met Lemon June is mijn missie om ouders en kinderen te laten stralen in mijn handgemaakte kleding. Als ouders willen we alleen maar het beste voor onze mini’s, en daarom streef ik ernaar om niet alleen kwalitatieve en stijlvolle kleding te maken, maar ook een gevoel van vreugde en trots teweeg te brengen wanneer je je kindje ziet shinen in één van mijn ontwerpen.

Mijn collecties zijn met liefde en zorg ontworpen, waarbij ik aandacht besteed aan de kleinste details en gebruik maak van zachte en duurzame materialen. Ik geloof héél hard in slow fashion, waardoor ik tijdloze en veelzijdige stuks kan creëren die zeker kunnen worden doorgegeven aan 1 of meerdere volgende generaties.

Bovendien probeer ik zoveel mogelijk module collecties te creëren, waarbij items uit verschillende collecties met elkaar te combineren zijn, waardoor je meer outfits met minder items kan samenstellen. #doublepleasure

Ik hoop dat jullie hier ook een vreugdedansje doen bij het plaatsen van een bestelling en er héél hard naar uitkijken om jullie mini te laten stralen in één van mijn handgemaakte stuks.  ♥

Veel (lokaal) shopplezier!

Liefs,

Manon