Gratis verzending bij aankoop vanaf 100€ in BE!
Happy shopping 🤍

Over mij

Van Droom naar eigen label & webshop

Ik ben Manon, mama van Liv (bijna 4) en June (2 jaar) en creatieve ziel sinds jongsaf aan. Door mama te worden werd mijn creativiteit en interesse voor kindermode alleen maar groter.

Kort voor de geboorte van mijn oudste dochter kocht ik mij een eenvoudig naaimachientje en leerde mijn liefste mama mij wat basistechnieken aan om de eerste babystuks zelf te naaien. Met een flinke baby kon ik naast al het heerlijk moederen ook mijn moederschapsrust heel gemakkelijk invullen achter mijn naaimachine en rolde het ene stuk na het andere vanonder mijn machine. Vooral voor Liv, maar af en toe ook voor vriendinnen en andere bevriende mama’s die ik destijds via mijn persoonlijk instagram account had leren kennen.

Ik ging daarom steeds vaker op zoek naar leveranciers met een uniek aanbod aan stoffen die bovendien ook duurzaam geproduceerd zijn, om wat exclusievere stuks te kunnen maken. Bij de komst van mijn jongste dochtertje June, begon het dan echt te kriebelen om hier iets meer mee te gaan doen, en zo ontstond Lemon June.

Lemon June staat voor een duurzame handgemaakte collectie voor mini’s van 0 tem. 6 jaar, bestaande uit tijdloze basics aangevuld met stuks die er écht tussenuit springen zodat mama’s een bijzondere outfit voor élke speciale gelegenheid bij ons vinden.

Mijn dochters zijn mijn inspiratiebronnen en modelletjes waardoor de maatjes met hen meegroeien. Momenteel bied ik een collectie aan voor kindjes van 0 tem. 6 jaar, maar in de toekomst zullen die wellicht uitbreiden. Met mijn duurzaam en kwalitatief handgemaakt kinderlabel wil ik een tijdloze basiscollectie aanbieden, die seizoen onafhankelijk is, aangevuld met enkele stuks die er écht tussenuit springen door de unieke stoffen waarmee ik werk. Die unieke stuks helpen jonge mama’s een bijzondere outfit te vinden voor elke speciale gelegenheid waar de mooiste herinneringen gemaakt worden. Intussen staat Lemon June ook gekend voor haar typisch kleurenpalet, waarbij aardetinten en zachte kleuren met romantische bloemenprints centraal staan. Bovendien vind ik het belangrijk dat alle stoffen waarmee ik werk, ook duurzaam geproduceerd zijn (GOTS of OEKO TEX gecertificeerd).

Ik geloof bovendien ook dat we meer en meer op zoek zijn naar kwaliteit boven kwantiteit, en dat we elk een stukje willen bijdragen aan de klimaatverandering door te consuminderen. Met Lemon June probeer ik hier ook mijn steentje in bij te dragen door zogenaamde module collecties te creëren, waarbij de items uit verschillende collecties met elkaar te combineren zijn, waardoor je meer outfits met minder items kan samenstellen en we minder geneigd zijn om steeds méér te kopen, maar eerder gericht te kopen.

Ik hoop dat jullie hier ook een vreugdedansje doen bij het plaatsen van een bestelling en zo excited uitkijken naar het moment dat jullie mini kan stralen in één van mijn handgemaakte stuks. Ze zijn met massa’s liefde voor jullie mini’s gemaakt !  ♥

 

Veel (lokaal) shopplezier!

 

Liefs,

Manon